logo

Продажба на ASA Schalttechnik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASA Schalttechnik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASA Schalttechnik

8032 0380 SM 10 T17S

ASA limit Switch 8032 0380 2m

8032 0416

limit switches possibly with 5m cable length

8032 0924 SM 01 S

(Switch tip SM 01 S, 1 contact comutator, 250V, 0,1 A, IP65)

8032 1161

limit switches possibly with 5m cable length

80321397

SM 10 S U Z 1: 81m типтроник. 2x0.5 1NC. Движење. Па; Subminiaturschlater / Sonderausf.

SM10T17S 8032 0629

ASA Grenztaster 3,5 m Leitung

SM 10 ZF100D

SUBMINIATURSCHALTER

SM 10 T26R

Subminiaturschalter

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ