logo

Продажба на ASEM во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASEM со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASEM

45503006

Shshd - SLC - know - 8grb - 2.5 "

45503051

SSD - SLC - SATA - 20GB - 2.5 ''

45505042

Compact Flash - SLC - 512

45505045

Compact Flash - SLC - 4GB

FT500/H1

Fanless панел компјутер

FT550

Панел компјутер Fanless

HT700

Панел компјутер Fanless

OT1100

Панел компјутер Fanless

OT1200

Екран осетлив на допир панел компјутер 15inc.

OT1200 15" 800300120

512MB-RAM Industrial PC

OT600

Панел компјутер Fanless

ОТ1100 PC19

монитор

S/N:347C101446

екран на допир

FT500 17 H1

панел компјутер

AUBQX-021311-W32P

индустриски PC

APH3H-015644-WCEA

панел компјутер

APH3H-015665-WCEA

панел компјутер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ