logo

Продажба на ASF-Thomas во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASF-Thomas со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASF-Thomas

2025-1355

Течна перисталтичка мала пумпа

carbon bush for 51364

spare part for vacuum pump

SPARE PARTS FOR PUMP EM 3038-31

membrans, pistons , bearing and valvehouse

TF 3 S W 51364 46/97 220/240V 50HZ 1,2A 100W 2800 U/MIN C=6MF /400V

пумпа, Проток: 3M3 / ч Вакуум: -750 mbar Преголемиот притисок: +800 mbar Сува Laufer не нафта

TYPE : ANR 20250089 SNR : 83015232 -NICHT MEHR VERFUGBAR, ERSATZT DURCH 20251355

ПУМПА НА КОНДЕНЗАТОТ ... синхронизирам: 230V / 50Hz, SI, 0.5AT

2099991001 obsolete no replacement

 Ultramat примерокот гас пумпа

0539191

Бекер нафта помалку ротациони неиздржана вакуум пумпа

VT4.8 (1-ph, 110-220v)

Бекер нафта помалку ротациони неиздржана вакуум пумпа

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ