logo

Продажба на ASO SAFETY во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASO SAFETY со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASO SAFETY

25-40 CN 3, LÄNGE: 2,000M

работ безбедност заврши со SKS 18-3, NBR, KK 1 x WL / 8.2 30 cm конфекција. Кабел за SKS 18 1 x KK 2.5m конфекција. Кабел за SKS 18

25-40 CN 3, LÄNGE: 2,500M

работ безбедност заврши со SKS 18-3, NBR, KK 1 x WL / 8.2 30 cm конфекција. Кабел за SKS 18 1 x KK 2.5m конфекција. Кабел за SKS 18

53-100 U

Safety Buffer L=0.500m

AL 25-14, LÄNGE: 2,000M

Алуминиумски профил намалување на должината

AL 25-14, LÄNGE: 2,500M

Алуминиумски профил намалување на должината

Art.No. 105209 SENTIR bumper 53-100 U 4.4 Safety-Car black / yellow

Полиуретан е наведено во црно и со залепени жолто предупредување ленти, Образец А M8 со конектор и М8 женски, -additional 1xM8 конектор со 5м кабел и 1xM8 женски конектор со кабел од 5м Должина: 0,200m Ширина: 0,053m надморска височина: 0,100m

ASK14-1U4.3-NP

work safety for the length :100-cm width :70-cm safety mat

1114-0030

прекинувачки уред еден канал

AL 25-14

Алупрофил

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ