logo

Продажба на ASPEN Pumps во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ASPEN Pumps со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ASPEN Pumps

PART NO. FP 2081/2 115/120 V AC

Standard condensate removal pump

MS-005

Машински

MS-1633

цевка главата

P/N: MS-199 Type: Mini Orange

ОТСТРАНУВАЊЕ НА КОНДЕНЗАТОТ пумпа

FP2406/2

Пумпа за кондензација

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ