logo

Продажба на STÜBBE во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на STÜBBE со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката STÜBBE

114809

Manualdiaphragm вентил

118633

PVC BALL VALVES, DN50 PN16, SOCKET-WELD ENDS, FOR 63MM O/D PVC PIPE LENGTH END TO END OF UNION ENDS=195MM

118672

Manual valves (valve) DN15; PN16; PVDF, PVDF welding sleeve

1190010400

Притисок вентил помош DHV 715 DN15 1/2 "PN10 PVC-U · · EPDM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.2 - 4,0bar Поставени на 1,0 бари

119010

Притисок вентил помош DHV 715 DN25 1 "PN10 PVC-U · · FPM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.2 - 4,0bar

119050

Притисок вентил помош DHV 716 DN15 1/2 "PN10 PVC-U · · FPM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.5 - 10,0bar

119052

Притисок вентил помош DHV 716 DN25 1 "PN10 PVC-U · · FPM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.5 - 10,0bar

119053

Притисок вентил помош DHV 716 DN32 1 1/4 "PN10 PVC-U · · FPM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.5 - 10,0bar

119091

Притисок вентил помош DHV 725 DN10 3/8 "PN10 PVC-U · · FPM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.2 - 10,0bar

120245

(Дијафрагмата вентил СН 308 пневматски, PP · · FPM Тефлонски (EPDM) DN15 1/2 "PN6 Завртки DIN 8063 Заварување ПП ракав DIN ISO Поврзување за контрола на притисок: 1/4 NC)

120696 DRUCKHALTEVENTIL DHV 712-R

PVDF · · FPM тефлонски Врска: DIN приклучок PVDF Поставување на опсег: 0.3 - 10,0bar

127334

број Formmembrane EPDM ohne Logo 12/15 72 Shore ознака: MW 308 NC 120.240

137251

Читање сензор З.Е. 3000 Тип ASV: ZE 3000, ABS Напон: 18-30V DC Излез сигнал: 2-жица 4-20mA Магнетни агол сензор f. SK-DFM

144542

форма мембрана EPDM 32 Завртка должина 18mm 72 Shore TAG број: MV 310 NC 122 820

146353, DHV 712-R

Притисок одржувањето вентил DN25 1 "PN10 PVC-U · · EPDM Тефлонски Врска: PVC-U приклучок DIN Поставување на опсег: 0.3 - 10,0bar Заменува Дел број: 119045

148786

Вентил за намалување на притисокот DMV 755

149844

(Дијафрагмата вентил СН 310 пневматски, PP · EPDM DN20 3/4 "PN10 Заварување Наглавка ПП DIN ISO Поврзување за контрола на притисок: 1/4 Контролната функција: NC Заменува Дел број: 67347)

212855

Pneumatically actuated Normally Closed (NC), diaphragm valve

222345

(Membrandruckmittler NSF/ANSI 61 PVC-U · PTFE DN25 PN10 Anschluss: PVC-U Stutzen fest · G 1/2" Anschlussgröße Oberteil: G 1/2" Orange Basismodell)

223726 / Typ 160

selenoid valve 2/2,N.A.,DN65 diaphragm:EPDM,0-10bar,110VAC,lenght:240mm

404 POLAVSTUBBE DFM-165

дебитомери

41088

Нафора вентил

44049

Sickenformmembrane Тефлонски (EPDM) DN10 / 15 mit Mittenbohrung тефлонски + AA7FEZ 70 на брегот

44050

Sickenformmembrane Тефлонски (EPDM) DN20 / 25 mit Mittenbohrung тефлонски + AA7FEZ 70 на брегот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ