logo

Продажба на AS TECH во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AS TECH со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AS TECH

No: EDP 10 000 007

hydraulic pump, Bestell Nr.:41134690/410 pos.:32 Pmax=230 bar, Proj.Knot.Nr.:A.02.0753.2.002 1557 TPG 50

RDF2010-P-1XEZ-05A

редуктор

LDM41P

СЕНЗОР ЛАСЕР; ПОДНЕСУВАЕ; 30М; ПРОБУС

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ