logo

Продажба на ATA ENGINEERING во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ATA ENGINEERING со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ATA ENGINEERING

AL 55

3,5 kW / 400 / 230V 50 Hz 3N

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ