logo

Продажба на ATB Motors B.V. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ATB Motors B.V. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ATB Motors B.V.

AF100L/4R-12

400V / 50Hz, 3 kW, 1500 вртежи во минута

CD 160M1-2

Моќност: 12,8 kW Режим: S1 Брзина: 3600 U / min Напон: 265 D / Y 460 V Фреквенција: 60 ​​Hz Интервенција: право Дизајн: Б3 Заштита: IP56 Кабел за влез: Олицетворение 1 Експлозивен цртеж оклопна гас: II 2G екс де IIC Т4 Gb со PTC како единствена заштита клуч за балансот Класа на изолација: F / B во RT 40 ° C

CD 71 M1-2

Трифазен верверица кафезни мотори

637

мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ