logo

Продажба на ATI Industrial Automation во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ATI Industrial Automation со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ATI Industrial Automation

0184210 LINO MAX 500 GR

специјални бела маст паста

9120-005T-B15-000

tool changer QC-5 with B15 electrical module

9120-011T-A15-000

tool changer QC-11 with A15 electrical module

9120-041T-R19-000

ROBOT TOOL HOLDERS

9160-045-P05-BN-R-N

collision sensor

FTD-MINI40-E-1.8-M2 SI-40-2

Сила вртежен момент сензор

MINI40 SI-20-1

СЕНЗОР

MINI40 SI-40-2

СЕНЗОР

MINI40 SI-80-4

СЕНЗОР

Nano17

Вртежен момент Трансдуцерот + DAQ F / T систем

4010-0000010-01

Гумени черупка 3/8 "

3700-20-2000

Черупка 3/8 "

4010-0000013-01

1/8 "гума вметокот

9120-UDK10-M

електрични модул

9120-UDK10-T

моќ модул

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ