logo

Продажба на ATM во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на ATM со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката ATM

92008741

Bag WHITE,FILTER CLOTH & FLEECE,FILTERSACK STANDARD,FILTER BAGS, DIMENSION: 290X150X190MM

08037009

МОТОРНИ кондензатор

95000210

мелење камен

LF 56/2B-11

мотор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ