logo

Продажба на AURORA во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AURORA со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AURORA

131-602-0011K

cooling Drg 1200

78260

PUMP MOTOR TYPE HORIZONTAL GP100 CP 7.5 RPM, 165, 208-230 V / 460 A 2 -19.5 1.5 / 9.7, FRAME 213T, CONTINUOUS SERVICE; PUMP 78260 MOD. 15-5, OT 69305

CT954

BEARING, SPHERICAL (8 MM ID X 22 MM OD) PTFE LINER COM-M8T AM12.00.00.0470

DRG 1200 24V

Twin Radial Blower

MM-10T

ROD END BEARING RIGHT HAND,SELF LUBRICATION,PTFE LINED

MM-5T

ROD END BEARING RIGHT HAND,SELF LUBRICATION,PTFE LINED

MM-M8T

Непослушни КРАЈ лого, десната рака, само подмачкување, Тефлонски наредени

TYPE DRG 1200

fan, N°131-602-0011K

11HB5C8D4K

цилиндар

CG-8SZ

Лежиште на крајниот стап

HXAM-4TM

Висока неусогласеност Серија Машки Топчести зглобови

HXAB-4TM

Висока неусогласеност Серија Машки Топчести зглобови

DRG1200 1316020146

вентилатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ