logo

Продажба на AUTOMAX MECAIR во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AUTOMAX MECAIR со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AUTOMAX MECAIR

N52XBM

5/2, 110V-50Hz, со Pn2 адаптер

WDB02011201

Граница прекинувач контактор ТИП: SPDT Обвивка IP66 со позицијата ИНДИКАТОР 2 контакти SPST НЕ ADF МОДЕЛ WDB02011201

SN085DA

АКТУАТОР

N52M

ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИОТ ВЕНТИЛ

CML0401201

приклучна кутија

NSW

прекинувач кутија

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ