logo

Продажба на AVK во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AVK со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AVK

NI91001753101

ANTI CONDISATION HEATER 220V/350W

NI910018123

Varistor

NI910058582

Исправувачки модул

ALS4T-610-4.4

М6 орев

NI8.13.137.08

РЕГУЛАТОР НА ВОЛТАЖА

NI910035009-MP

ВЕНТИТИВЕН ОТВОРЕН РЕСИСТЕР

T7.300.326.0

ЦИЛИНДРИЧЕН ЛОКАЛЕН ЛИСТ

T7.300.097.0

ЦИЛИНДРИЧЕН ЛОКАЛЕН ЛИСТ

T7.300.046.0

топчесто лежиште

Type:65100

Душек изолирани материјал

NI910035009

отпорник

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ