logo

Продажба на AVK Saudi Valves Manufacturing Co. Ltd. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AVK Saudi Valves Manufacturing Co. Ltd. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AVK Saudi Valves Manufacturing Co. Ltd.

27/00 MODERN 6"-ST-FL 2,0' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 2,5' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 3,0' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 3,5' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 4,0' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 4,5' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 5,0' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 5,5' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27/00 MODERN 6"-ST-FL 6,0' ROT ANSI, NST, 4", UL,ULC,FM

Директно Прирабница:

27150304001

оперативен клуч

CATALOGUE NO: 12-2370016,PART NO: 27/00,

Хидрантска, оган: styl СУВА барел хидрантска, оган: Стил СУВА барел, ПРИТИСОК РЕЈТИНГ PN16 БАР, МАТЕРИЈАЛ нодуларен лив, FFT: Главниот вентил; ГОЛЕМИНА: Mod-6 "BL-4'PU 4",

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ