logo

Продажба на AVS-Power OY во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AVS-Power OY со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AVS-Power OY

0SL0350-02L / DN350

Rubber seat for butterfly valve SL 0350

SL - DN 100 EPDM

(SL0100-VHER DN100 пеперутка вентилите информации)

SL0100-VHER

пеперутка вентилите.

SL-DN 150 EPDM

seat valve, code OSL0150-02E

SL-DN 200 EPDM

valve seat

T2APW-Q12102170

flap without drive

T2XPW-Q12120260

SL-DN 125 EPDM резервни дел запечатување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ