logo

Продажба на AWUKO-ABRASIVES во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AWUKO-ABRASIVES со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AWUKO-ABRASIVES

KT20F

жито 400 Димензии: B: 230mm x L: 280mm Член бр. 7315980

KT20M

J- flex- cloth, soft

KT62F

Korn: 600 Димензии: B: 230mm x L: 280mm Член бр. 7316497

Kp-43E

Емери

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ