logo

Продажба на A.M.I. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на A.M.I. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката A.M.I.

J1905

Третман панел на аларми секвенца до 8 разнобојни LED диоди со висока сјајност.

J1905-02-10

снабдување 24Vac / DC, без опционални сирена

J1905-02-12

снабдување 24Vac / DC, со дополнителна сирена

J3000

Автомати за третман на технички стандардно

J3500

Автомат на централизација

FCF 209

лого

J2405-02-11

сообраќајни знаци

M0720

Водоотпорен влезната врата D 144x144

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ