logo

Продажба на A-Ryung во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на A-Ryung со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката A-Ryung

5151430

Motor

AR-99-00528

Торба филтер за ACFS-Т-20

AMFP-X

пумпа

AMGP-01AF-T03-T-200

Централна пумпа за подмачкување со коло на тајмер

AR-99-00065

PUMP AMGP-200NS

AR-99-00109 ACP1500

.А-RYUNG пумпа

AR-99-00126 ACP-1500 HMFS 70

Coolant Pump, Output 1500W 2P

AR-99-00131

PUMP ACP-3700HMFS145

AR-99-00132 ACP3700

.А-RYUNG пумпа

ATR-216HA(VB)

pump (only pump, without motor)

AWS-NR.: 5132230

Kühlmittelpumpe T.P.ACP-2200HMFS100 30L/7,5Bar 30Liter/min, 75Meter Wassersäule Tauchpumpe für Kühlwasser 2,2KW 200V/ 50Hz 10A, 415V/ 50Hz 5,6A, Tauchtiefe 245mm, Aufmaß 282mm PS 3/4" Anschluss Ausgang PS 1 1/2" Ansaug

T.P.ACP-2200HMFS100

(30L / 7,5Bar 30Liter / min, 75Meter вода колона Потопна пумпа за вода за ладење 2.2KW 200V / 50Hz 10A, 415V / 50Hz 5.6A, Длабочина 245mm, 282mm прекумерно PS 3/4 "излез PS 1 1/2 "доза)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ