logo

Продажба на Aa Tech во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aa Tech со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aa Tech

ADS-2062B

Bandwidth = 60MHz 2-канален дигитален осцилоскоп

ADS-1022B

OSILIOSKOP

ADC3050

DC напојување 0 до 30 DC 5A

ADC-3303

DC напојување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ