logo

Продажба на Aaeon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aaeon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aaeon

1702031802.

Кабел за напојување

1799200155.

ПОЛНЕЕ НА ОБЕЛЕШКА ОД ПОЛИЦИЈА

9761815202.

Мини PCI 10 / 100ENET МО

HSB-835A-A10 VE

Картичка

IMBI-QM57

матична плоча

OPT-001

Интеграција и тестирање

TF-APC-8152HTT-A2-1110

15 "TFT компјутер ПАНЕЛ MOUNT

UP-CPCU-P4/3.06G

Intel Pentium 4 3.06GHz

UP-DRDDT-1G/400

1G / 184PIN / PC3200 DDR MEM

UP-SS968C32G006

32GB цврста состојба диск

UP-SWWINXP-PRO-SP3

WINDIWS XP Pro

6920+DRL-DPM-PCU

КОМПЈУТЕР СО ПРОФИС-ДП ОДБОР

AEC-6920

Вграден контролер без навивачи со Intel Core Du 2 Duo процесор и PCI-Express проширување

EPIC-QM57

индустриска ЕПИК матична плоча

AHP-2176HTT-A2-1111

Груб компјутер без панел на допир

AFL3-08A-BT-J1/PC/2G-R13

Fanless панел компјутер (проектиран осетлив на допир)

AFL3-08A-BT-J1/PC/2G-R13 (30 pcs)

Fanless панел компјутер (проектиран осетлив на допир)

AFL3-08A-BT-J1/R/2G-R13

Fanless панел компјутер (проектиран осетлив на допир)

AFL3-08A-BT-J1/R/2G-R13 (30 pcs)

Fanless панел компјутер (проектиран осетлив на допир)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ