logo

Продажба на AAF во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AAF со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AAF

610X915X93

филтер

A98C9S4R3D obsolete, replacement A98C9S4R4D

AstroCel II ХЕПА филтер 1170x1170x86mm H14 - EN1822 Меч алуминиумска рамка Со центарот бар СТП печат на една страна на мечот заштита на Стисок на двете страни

AstroCel III H13

Запечатен филтер за гел AstroCel III

DRIPAK TASCHENFILTER

592x592x305mm 6 d M5 - EN77925mm метална рамка

F-60

Уметнички фази Тип на улога F60 Супер фин Стрим 20 х 2м

2299498302

Воздушен филтер

XL-60

Duracell Филтер за воздух

5434400824

филтер

5434100824

филтер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ