logo

Продажба на Ab Connectors во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ab Connectors со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ab Connectors

508131042100

(Plug 4POL. ПРИКЛУЧОК лемење)

508131074100

(Plug 26pin. ПЕН лемење)

508131103100

(Приклучок 8WAY. ПРИКЛУЧОК лемење)

508131104100

(Plug 26pin. ПРИКЛУЧОК лемење)

508131104110

(Конектор за лемење)

508131184100

(FLANSCHDOSE 3POL. Лемење PEN)

508131193100

(FLANSCHDOSE 8WAY. Многу PEN)

508131740030

(CAP гр. FLANSCHDOSE 12)

508137210000

(Центар само гр. 12)

508137455030

(Запечатени CABLE KIT гр. 12)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ