logo

Продажба на Ab Kihlstroms Manometerfabrik во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ab Kihlstroms Manometerfabrik со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ab Kihlstroms Manometerfabrik

00670

winding temp. indicator

4501000

Temprature Record Chart Graduation: -1 -0 +5 Bar Graduation: 0-150 Degree Centrigrade Type: AKM624

4601540

RECORDING INSTRUMENT Temprature & Pressure Recorder Type No: AKM 624 Serial No: 14116 Voltage: 24V, 50Hz, 1R/12H Chart No: 4501000 System 1: Red Graduation: -1-0+5 Bar Connection R: ¼” System 2: Green Graduation: 0-150 Degree Centigrade Connection Type: B R3/4” Bulb / Cap –L-200MM,6M

638-OC05E10WUUUUOMAZKH

OIL TEMPERATURE INDICATOR , SERIES 34 ,RANGE :-20 TO 130 C

638-SPECIAL

CU10 со аналоген излез. Мора да се наведе во поставување на СО ЦЕЛ. Производ Kihlström ® / Белоу технологија . Kihlström ликвидација термометар Messko точка. 638-SPECIAL Опис на 638-ПОСЕБНИ тип на уред за ликвидација температура метри. Anp.Widerst. MRB110-1 Опсег од 0 ° C b. +150 ° C (150) Сензор број # 6 - 7/8 "-14 UNF машки навој (ų12, 2) Заштита цевка од нерѓосувачки челик заштитна цевка Капиларна должина 8 m Боја Црна текст на бела пример етикета Прекинувачот 1 стандард прекинувач (12k хистерезис) Префрли 2 стандард прекинувачи (12k хистерезис склопот) Префрли 3 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 4 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 5 Не се користи Електричен приклучок M20 x 1.5 Аналоген излез посебен дизајн Обвивка боја RAL 7047 Теле сива UV-леќа поликарбонат IP55 домување: Стандард (со држач)

638-UA02E06SSSSSOMOTKS

Производ Kihlström ® / Белоу технологија . Kihlström ликвидација термометар Messko точка. 638-UA02E06SSSSSOMOTKS Опис на 638-U / 4/1/2 / 6M тип на уред за ликвидација температура метри. Anp.Widerst. MRB110-1 Опсег од 0 ° C b. +150 ° C (150) број сензор # 2 - G3 / 4 "надворешен навој (U14) Заштита цевка од нерѓосувачки челик заштитна цевка Капиларна должина 6 m Боја Црна текст на бела пример етикета Прекинувачот 1 стандард прекинувач (12k хистерезис) Префрли 2 стандард прекинувачи (12k хистерезис склопот) Префрли 3 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 4 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 5 Не се користи Електричен приклучок M20 x 1.5 Не аналоген излез аналоген излез Обвивка боја RAL 7047 Теле сива UV-леќа поликарбонат IP55 домување: Стандард (со држач)

638-UA05E04SSSSSOMOZGS

Produkt Kihlström®/Bellow Technologie Produktkategorie Kihlström Wicklungsthermometer Messko-Artikelnr. 638-UA05E04SSSSSOMOZGS Artikelbezeichung 638-U/4/1/5/4M Gerätetyp Wicklungstemperatur m. Anp.Widerst. MRB110-1 Messbereich 0°C b.+150°C (150) Fühlernummer Nr. 5 - G1" Außengewinde (ø14) Schutzschlauch Edelstahlschutzschlauch Länge Kapillarleitung 4 m

638-UA05E10WUUUUOMAZKT

BeTech Wicklungsthermometer

638-UA06E08SSSSSOMDTKS

Производ Kihlström ® / Белоу технологија . Kihlström ликвидација термометар Messko точка. 638-UA06E08SSSSSOMDTKS Опис на 638-U / 4/1/6 / 8M / tt тип на уред за ликвидација температура метри. Anp.Widerst. MRB110-1 Опсег од 0 ° C b. +150 ° C (150) Сензор број # 6 - 7/8 "-14 UNF машки навој (ų12, 2) Заштита цевка од нерѓосувачки челик заштитна цевка Капиларна должина 8 m Боја Црна текст на бела пример етикета Прекинувачот 1 стандард прекинувач (12k хистерезис) Префрли 2 стандард прекинувачи (12k хистерезис склопот) Префрли 3 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 4 стандардни прекинувач (12k хистерезис склопот) Прекинувач 5 Не се користи Електричен приклучок M20 x 1.5 Аналоген излез PT100 Обвивка боја RAL 7047 Теле сива UV-леќа поликарбонат IP55 домување: Стандард (со држач)

638-UE05E10WUUUUOMAZKT

WINDING TEMPERATURE INDICATOR , SERIES 35 ,RANGE:0 TO 160 C

639-BM7033S

Производ Универзална баласт да се прилагоди на CT-тековната конвертор Опис Мулти баласт Tx монтажа домување Боја RAL 7033 2x кабел жлезда M25x1, 5, Вади, никел-обложен Влезна струја на 1A, 1.5A, 3A, 4А или 5A Излезна струја 2 А Вчитај макс. 30VA домување на располагање Рамки и сместување на лим, поцинковани, боени RAL7033 Капак алуминиум, боени RAL7033 Монтажа плоча од нерѓосувачки челик Инсталација Затворен и отворен Вертикална позиција инсталација, со кабел жлезди надолу Изолација напон 2.5kV / 1min. Контакти против домување IP55 Собна температура -40 ° C до +80 ° C Број на оперативни инструкции 1 јазик 1 Упатство за употреба 1 Англиски

7350

winding temp indicator

79263 ALTERNATIVE >>> 638-UA05E04SSSSSOMOZGS

THERMOMETER,DIAL,0 TO 150 DEG, RANGE: 0 TO 150 DEG C; STEM LENGTH: 145 MM; DIAL DIAMETER: 120 W MM X 160 MM LG; SIZE/CONNECTION: 5/8 IN MPT; CONNECTION LOCATION: BOTTOM; MATERIAL: DIE CASTED AL ALLOY; CONNECTION MATERIAL: BRS; GRADUATIONS: 2 DEG C; ADDITIONAL DATA: (4) MICRO SWITCHES, (3) METERS CAPILLAR Y TUBE, 5 DEGREE C GRADUATION, FOR"HYOS UNG" 30/40 MVA POWER TRANSFORMER.

643-0000000048960000100101

ТЕМПЕРАТУРА ПРИРАЧНИК ЗА НАФЕЛНИ Трансформер за нафта

AKM3420116X-7.0

INDICATOR,OIL TEMPERATURE,2 DEG C,#AKM34;SIZE:190 MM WD X 280 MM LG;RANGE:0 TO 150 DEG C;SCALE:2 DEG C;MATERIAL:AL/SSTL;ADDITIONAL DATA:(2) CONTACTS, "MERCURY IN GLASS" DRY E LECTRODE TYPE, REF TO SER NO 3703; APPLICATION:USED FOR "ALSTHOM SAVOISIENNE" 230/69/13.8 KV, 100/133/167 MVA POWER TRANSFORMER OF SERIAL # 217347-02<(>,<)> INSTALLED AT DHAHRAN CENTRAL.

AKM-3540515X-4

INDICATOR:WINDING TEMPERATURE,4 IN WD X

AKM37910

TEMPERATURE GAUGE FOR OIL FILLED TRANSFORMER,

AKM37910MAKE

TEMPERATURE GAUGE FOR OIL FILLED TRANSFORMER

GSU4

Winding Temperature Indicator

MSNORDIC 638-OA06E07SSSOOOMOZGS

INDICATOR,--: TYPE: OIL TEMPERATURE; SIZE: 190 MM WD X 280 MM LG; RANGE: 0 TO 150 DEG C; SCALE: 2 DEG C; MATERIAL: AL/SSTL; ADDITIONAL DATA: (2) CONTACTS, "MERCURY IN GLASS" DRY ELECTRODE TYPE, REF TO SER NO 3703. AB KIHLSTROMS MANOMETERFABRIK: P/N#AKM3420116X-7.0 APPLICATION: USED FOR "ALSTHOM SAVOISIENNE" 230/69/13.8 KV, 100/133/167 MVA POWER TRANSFORMER OF SERIAL # 217347-02

MSNORDIC 638-UC05E04SSSSSOMOZGS

INDICATOR:WINDING TEMPERATURE,4 IN WD X

MSNORDIC, 638-OA05E04SSSSSOMDZGS

BeTech / Bellow Technologie BeTech Ölthermometer 638-OA05E04SSSSSOMDZGS 638-OTI/4/1/5/4M/TT Öltemperatur 0°C b.+150°C (150) Nr. 5 - G1" Außengewinde (ø14) Edelstahlschutzschlauch 4 m Schwarzer Text auf weissem ZB Standard-Schalter (12K Hysterese) Schalter 2 Standard-Schalter (12K Hysterese, bevorzugt) Schalter 3 Standard-Schalter (12K Hysterese, bevorzugt) Schalter 4 Standard-Schalter (12K Hysterese, bevorzugt) Schalter 5 Nicht belegt Elektr. Anschluss M20 x 1,5 Analogausgang Pt100 Gehäusefarbe RAL 7033 Zementgrau Sichtscheibe Laminiertes Sicherheitsglas Gehäuseausführung IP55: Standardausführung (mit Montagebügel)

MSNORDIC, 638-UA01E04SSSSSSPOZGS

INDICATOR,--: TYPE:WINDING TEMPERATURE; SIZE:180 MM WD X 290 MM LG X 120 MM HT; RANGE:0 TO 150 DEG C; SCALE:2 DEG C

OTI 34 REMOTE INDICATOR

Контакт Термометар серијата 34 за нафта Temp, 20-40V DC, 4-20mA излез

UCWMB4U

temprature ИНДИКАТОР

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ