logo

Продажба на Abanaki Oil Skimmer во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abanaki Oil Skimmer со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abanaki Oil Skimmer

Band-Ölskimmer Tote-It TI02

Номинална моќност 22 l / h (врз основа на SAE 30 масло). Материјал обложен челик. Ширина 50 mm (2 "), должина појас 1520 mm (60 "центар-to-центар). Лента материјал евентуално нерѓосувачки челик, еластомер или полимер. 1 ~ 230 V, 50 Hz

Band-Ölskimmer Tote-It TI04

Номинална моќност 45 l / (врз основа на SAE 30 масло). Материјал обложен челик. Опсег 100 мм (4 "), лента должина 1520 mm (60" центар-tocenter). Бенд материјал или од нерѓосувачки челик, Еластомер или полимер. 1 ~ 230 V, 50 Hz

BMM2-0012

Силен Мини појас, 25mm X 304mm

BTS2-060

ANABAKI" 2"*60"(6')-CR BELT FOR OIL SKIMMER, TOTE-IT, BT2S-0060, CORROSIVE RESISTANCE MATERIAL

SKIMMERBAND BM8S-0386

"Долго време (~ 9800 мм), 8" 386 (~ 200 mm) широк, од нерѓосувачки челик, за BandÖlskimmer М8 или MB

TOTE-IT PORTABLE

OIL SKIMMER,MODEL: TOTE-IT PORTABLE , Single Belt: 2" , Belt Length: 152.4 cm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ