logo

Продажба на Abaxis во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abaxis со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abaxis

780-9000

Пакет реагенси за хематологија Vetscan HM2 (само за ветеринарна употреба)

1100-0000E

АНАЛИЗЕР НА ПИККОЛО XPRESS ХЕМИСТАРИ

1200-0000E

Анализатор на VetScan® VS2

VETSCAN VS2

профилот на првично 2 касети (alp, ALT, пунџа, креативни, Glu, TP)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ