logo

Продажба на Abex (Parker) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abex (Parker) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abex (Parker)

GC-CAMH630+SRP254

COUPLING, FFT: WITH SAFESET DWG_AND_DOCS: 1A-600-610-1980 REV 1 POS:111 SPARE PART FOR: REDUCER, TYPE: ENCLOSE HELICAL GEAR, FFT: CAPACITY: 12000 KW, INPUT_SHAFT_SPEED: 118 TO 1176 RPM (VARIABLE SPEED), OUTPUT_SHAFT_ SPEED: 40.5 TO 405 RPM (VARIABLE SPEED), REDUCTION_RATIO: 1:2.903 FOR MIXER MODEL_NUMBER: SRS87-RHPT TAG_NUMBER: P013-XG-5511 DRAWING_NUMBER: 1A-600-610-1980 REV 1

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ