logo

Продажба на Abicor Binzel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abicor Binzel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abicor Binzel

014.0334

МИГ / МАГ МЕГ / МАГ ЗА ЗАВАРУВАЕ, КОМПЛЕТНО ПОСТАВУВАЕ СО АВИОЛОИ: ГРИП 36 КД РАЧКА, 3 милиони

122.0060

(Führungsspirale 2,5x4,5x440, 1,6; für 4,00 m)

124.0112

2,0x4,5x450 спирала жица водилка Ø 1,0 - 1,2; 4,00 m

124.0146

Водич спирала 1,9x5,5x360 со чаура завртка

140.0313

Со Е-контакт тип M8 / 1.0 / 30

140.0379

CONTACT TIP E-CU M6X26MM (CONTACT TIP 1.2MM)

140.0445

Контакт врвот CuCrZr M8 / 1.2 / 30

140.0453

Контакт врвот CuCrZr M8 / 1,2 / 34,5 D = 8 / PU 10

140.0590

contact tip

140.0590 M-710

contact tip

142.0020

MB36KD TIP ADAPTOR / CONTACT TIP HOLDER L-28MM HEAD D-M8

142.0172.10

Düsenstock M 8 / M10x1 29,0mm Typ W800 VE 10

145.0078

MB36KD GAS NOZZLE CONICAL L-84MM HEAD D=16MM FITTING D=24MM

145.0553

Gasdüse кон. NW15,5 75,5mm

145.0553.10

Gasdüse кон. NW15,5 75,5mm Typ 505TS / W500

145.0628.1

Gasdüse D15 / D10 W800 Тип VE 1

146.0054

antispray

146.0072.3

W800 Antispray тип VE 3

146.0073.10

Заштитна керамички тип D10 W800 VE 10

147.0316 1MM

Контакт врвот M8 / 1.0 / D = 10 / 30.0 (10x30)

165.0001

О-прстен 3x1

165.0072

О-прстен 5x1 Viton

191.0003

GAS FLOW METER 0-30 l/m

745.D020

Isolator

745.D065

Düse D=1,6/90-110A

766.0527.1

MIG/MAG Schweissbrenner Weiding Torch Torche de Soudage

780.2019

прекинувач единица ROBO носителот CAT Единица за префрлање мачка 2

780.3130

Abschaltdose iCAT - ABIROB W

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ