logo

Продажба на Abm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abm

3DGF112M-4 EL

15kW AC 60V motor

4D112MB4SX*12/2 0.80*4.9KW 380V 430/2790

Thomsen од брендот 5to Krey İCİN MAYNA-Vira МОТОРОТ

G71F/4D63B-4

400V / 50Hz, 0,18 kW, 1500 вртежи во минута

TYP 4D80B-4

DMot/Nr D176040 0011 F

ZFB 60H/G200F/4DI/132 SA-4 NR.5300210009 ß DISCONTINUED-NO REPLACMENT

МОТОРНИ ЛИФТ заврши со редуктор, 5,5 kW 230-400 волти 50 Hz, СОНЦЕТО ФАИ Патнички лифт-T4MAC, Модел Мини мајстор

ABM-Teile-Nr. 757718004

сопирачките endshield

EFB1HH S63F4DB63A2 obsolete,no replacement

Мотор со BREAK-REDUKTOR motorů ABM 429936

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ