logo

Продажба на bvba pomac-lub-services sprl во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на bvba pomac-lub-services sprl со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката bvba pomac-lub-services sprl

20579=

 масти индекс R1 / 4 тип прачка

20589 =

1/4 L-тип на масти индекс R

30650

pistolet

32392.11

OVER WITH GAUGE

32392.12

Einhandpresse Version scale from gauge [bar] 0 - 400 Weight (kg) 1.960 Capacity cylinder (cm3) 400 Cylinder external dia. (mm) 58 Cylinder lenght (mm) 300 Cylinder wall thickness (mm) 1.5 Filling with grease cartridge 400g DIN 1284 YES Filling with filler pump NO Min. / Max. temperature (°C) 10 /40 Specification for operation medium Lubricants up to NLGI 3 / 5000 m Pa.s Operating pressure (bar) 300 Max. pressure (bar) 400 Delivery rate pro stroke (cm3) 0.3 Connection (medium) internal thread P 1/8" BSP Connection (air vent) internal thread E M8 x 1 Connection (gauge) internal thread M 1/4" BSP

4192800 replaced by 41928.01

Metering Valve AXDVC3 (0,1 – 2,0cm3),PA-Nr. : 013494 (P Max 200 Bar),valve

E32393.11 SET

Wanner висок притисок пиштол со мерач 0-600 лента

Art. Nr. 0002321

канила

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ