logo

Продажба на Absolent во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Absolent со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Absolent

1006265

Масло / емулзија магла - A-Магла 6C

6500004

filter

6500004/92630606

ХЕПА филтри за ODF, ODR / O Магла, A-чад

6500012/92110600

филтер фаза S3 / 595 за ОДФ / O Магла

6500015/92110603

Филтер фаза S3B1 / 595 за ОДФ / O Магла

6500055, S10B3/595

Filter (S10B3/595) Fiberbed 1

6500104

filter

6500105

filter

6500227

filter

92110903

filter

A-MIST 120T

+ The дополнителни филтер позиции и основна рамка (единица рамка).

A-MIST 160T

вентилација

S1/914

Филтер фаза 1, за ODR 3000 / A-40 на чад

S3/595 6500012

Vorfilter Maße: 600 x 600 x 300 mm

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ