logo

Продажба на Abus во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Abus со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Abus

(GM7000)-AZF 630

BRIDGE DRIVING GEAR 25+25T

101 289/K:16290825

Controlling board

1060/140 BLACK

Lock off systems

108691 /K

Насочена граница прекинувач 75,3 + ИГ GPK 75.3 + ИГ / I1000.2000.100.D-1

108781 / K:

overload protection for crane, S/N 45419 1/95

108781 /K: 733262

(Конверзија комплет USM> LIS-SE, 230V / 50-60Hz дефиниција GM800H)

108783 /K: 733262

(Конверзија комплет USM> LIS-SE, 230V / 50-60Hz дефиниција GM1000H)

11466 /K

приклучна кутија 756,00 евра 6-pol./40A + 6-pol./16A, сина

12350

Прекинувачки блок HT-D / BJ18 (сет), вклучувајќи со кабли за поврзување. 2 парчиња од гума капа

13460

Прекинувачки блок HT-NH резервни 2NC

18587 /K:

Мотор со сопирачките Gr.132 PKL240 Б3 50 / 60Hz ѕвезда Линеарни погонот за GM7000L / H

19845 /K

Кабел 11.0mm x 31,90m

21556

Deadlift прекинувач KHS 6,41-1 + Ru8X1

220-063209

(101289 /K: 16290825,Steuerung HAC4-N22+HUG (Satz),400/48V 50/60Hz,inkl. Halbleiterrelaisplatine)

2221 /K

приклучна кутија 116,00 евра E100,130,160

31026

Профил на врска

31027

hook block bottom merge

32490

hook block top merge

32491

hook block bottom merge

4171

Stifteinsatz 24S16

45237 /K

(Seilführung 175 (Satz), 800, für Seil 6.0/6,1 und 6,5mm, (ersetzt Art.Nr. 31135))

47240/K

FDB 10,71-001, B1 / 3, 85V

47675

hook block top placement

47676

hook block bottom placement

48018

25 +25 T BRIDGE DRIVING GEAR (GM7000)-AZF 630

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ