logo

Продажба на AccuStandard во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на AccuStandard со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката AccuStandard

1134335

MRC Ciprofloxacin Hydrochloride (200mg)

1141909

Dihydrostreptomycin Sulfate (200 mg)

1203008

Cloxacillin Benzathine (200 mg)

BDE-AAP-A-15X

PBDE MIX STD 39

D-3237-CAL

D-3237 олово Стандардна крива за калибрирање, 4 x 100 mL

KF-10X-2ML-VAP

содржина на вода, 1000 мg / g во anisole, 10 x 2 mL

KF-1X-2ML-VAP

содржина на вода, 100 мg / g во anisole, 10 x 2 mL

M-508.1-ASL-PAK

Method 508.1 (SDWA) Regulated Pesticide Mix

P-128N

MRC Permethrin 30 mg

P-348N

MRC Piperonyl Butoxide 30 mg

USP

MRC Ciprofloxacin Hydrochloride 400 mg

WM-21-NMS-50X-1

21 Елемент Wear метал стандард, 500 мg / g во минерално масло, 100 mL

ASTM-P-126-01

Синтетички дестилација стандард ASTM D 86 ГРУП 1,2

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ