logo

Продажба на Accu-Lube во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Accu-Lube со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Accu-Lube online catalog Acculube_GB_web.pdf

производи од марката Accu-Lube

LB-5000 (5l)

Систем за подмачкување со микропреработување

LB-5000 (20l)

20 литри LB-5000 Accu-Lube, масен алкохол

LB-2000/ 5 L

Лубрикант за тешки MQL

LB-6000 (20 Liter)

сечење на нафта

LB-2000 (1 litre)

Рафинирање на природен триглицериди

LB-2000 (5 litre)

Рафинирање на природен триглицериди

LB-2000(20 Liter)

Рафинирање на природен триглицериди

309185

пумпа

9460

ФЕНКУНЦИЈА ГЕНЕРАТОР

309182

резервоар

LB-4000 (liquid)

5 литар сад ACCU-Љубе

LB 5000

пумпа spay

LB 6000 ( can of 5 liters )

Лубрика за обработка на метали, базирана на природен, умерен до тежок метал LB 6000

U02596

Универзална пумпа изработена од алуминиум

LB-5000 ( 1 Liter )

Акуу-ubeубе, масен алкохол

LB-5000 ( 5 Liter )

Акуу-ubeубе, масен алкохол

LB-10000 ( 5l )

Акку-лубрикант

LB-10000 ( 20l )

Акку-лубрикант

178495

пумпа

02A1-STD

Систем за подмачкување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ