logo

Продажба на Accuenergy во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Accuenergy со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Accuenergy

243600

AcuDC 243 Power Meter

AcuCT-2031-600:5

Meter - ACUVIM-AL-D-5A-P1 Model Type: AL – Basic Power & Energy Meter Meter Type: Integrated LCD Display CT Input: 5A CT Inputs Power Supply: AC/DC Power (100 to 415 Volts AC; 100 – 300 Volts DC)

AcuDC 213

Auxiliary power supply Us:100-240VAC, Shunt, Voltage Input:600Vdc50/60Hz/100-300VDC, 3W, Current Input:50-100mV External

ACUVIM IIE-D-60-5A-P1

Стандардна 5А Meter база

ACUVIM IIR-D-60-5A-P1

Intelligent Power Meter

ACUVIM IIW-D-60-5A-P1

-Со Ethernet -Со RS485 porte

AL-D-5A-P1

мерач на моќност

AXM-NET

Етернет модул за серијата Acuvim

DL-D-50-5A-P1

Стандардна 5А Meter база

Acuvim 190-50-5A

power analyzer

AcuDC 243-600VA2-P1-X2-C

AcuDC 243 мултифункционален DC моќност и енергија метар; 3-линиски LCD екран, Modbus RTU

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ