logo

Продажба на Acd Cryo во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acd Cryo со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acd Cryo

1052

(LAUFRAD CP180)

120.

(O-RING)

164

(FLACHDICHTUNG 5mm)

4205

(O-RING)

52227-2

(LABYRINTHPATRONE, CP 180, DLB)

52228-1

вратило

76

(LABYRINTHRING CP180)

77

(LABYRINTHRING CP180)

80235

(O-RING)

819.

(O-RING)

87145-012

(DICHTRING)

89867-701

(V-RING)

90.

(ZYLINDERROLLENLAGER)

91.

(ZYLINDERROLLENLAGER)

92.

(VIERPUNKTLAGER)

98

(O-RING)

BRASS ALLOYS FOR G 113278

Brass alloy for ARGON pump

CP 180-4.5 HE

PUMP SPARE PARTS

RPB

Големина: 25 и 30 Duty: повремен ПРИМЕНА: полнење цилиндар Lubricat јон: маст Течни пумпа: ензимот LOX / LIN / Lar / ЛНГ Проток: 2.2 - 9 l / min Максимален притисок: 300 бар

TC-42

Пумпни РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

421

запчаници

94

NUTMUTTER

422

БРЗИНА вОЗЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ