logo

Продажба на Achilli s.r.l. во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Achilli s.r.l. со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Achilli s.r.l.

100118

year built 1995

100121

ET Lager exzentrisch f. Führungsschlitten 40x14x52 mm für TFM Nettogewicht : 1,540 kg

100122

ET Lager zentrisch f. Führungsschlitten 40x14x52 mm für TFM

LM30-CE

ponceuse

LM30-VE

ponceuse

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ