logo

Продажба на Acksys во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acksys со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acksys

HYPERLAN-PACK/L

Висока брзина на безжична мрежна backhaul, 5 до 50 км

HYPERLAN-PACK/M

Висока брзина на безжична мрежна backhaul, до 15 км

WLN-ABOARD

Цврсто WiFi 802.11n АП, мост, repearter со двојна радио, 2 Ethernet порти, I / O и seriaal порта

WL-XR900/NP

пристапна точка

AirBox/10

Индустриска двојна точка за пристап до WiFi

AIRLINK_V2

Компактен индустриски WiFi пристапна точка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ