logo

Продажба на Acomel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acomel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acomel

AC5-0005T

ACO50005T диск 5 А со снабдување со електрична енергија

AC5-0012T (ALTERNATIVE)

стариот модел KT4005 е не се достапни повеќе !!

RH 3Х380В, 50 HZ, 4KW, U

Frequenzumsetzer , U ausgang=70-200V, f=135-1350Hz für Koordinatenschleifmaschine HAUSER Type S40-DR

SMP 602 016

FREQUENCY CONVERTER VF1432- CM1309

VMX 120 350V TRI 2000HZ 2KW 5A 120 000 TR

variateur pour Electrobroche

VMX 90 350V TRI 1500HZ 3KW 9A 90 000 TR

variateur pour Electrobroche

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ