logo

Продажба на Acopian во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acopian со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acopian

150GT10D

Gold Box DUAL ISOLATED OUTPUTS LINEAR REGULATED AC-DC power supply

17EB75-230

Acopian single output with screw terminals mini Encapsulated AC-SC convector

24EB60-230

НАПОЈУВАЊЕ

28EB15-230

Напојување

5EB100

LINEAR REGULATED AC-DC SINGLE TRACKING OUTPUT 5V@1AMPS

9EB85

Netzteilen

A28H1100-230

НАПОЈУВАЊЕ УРЕДИ ВЛЕЗ набавување: 240VAC и излез набавување: 24VDC

A28NT80

28V, 0.8A Power Supply Module

B10TN100

10V, 1A Power Supply Module

B11TN100

11V, 1A Power Supply Module

B5TN100

5V, 1A Power Supply Module

B7TN100

7V, 1A Power Supply Module

DB12-10-230

Напојување

DB12-35

Netzteilen

DB15-10

Напојување

DB15-20

AC DC Модул за напојување

L24MC390

24VDC POWER SUPPLY, 3.9A

LH35DIN

Mounting Kit for DIN Rail Mounting (Horizontal Mounting)

N030HP2

Напојување

N030HP2-230

Power Supply

P01HA60

Power Supply

P030HP2

Напојување

TD15-850-230

Напојување

TD5-150

Stromquelle

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ