logo

Продажба на Acs Control-System во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acs Control-System со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acs Control-System

90990091

Проводен компактен сонда YYY = Delrineinschraubgewinde 1 1/2 инчи

93920028

ВТА-100-HA0 G0 0-400 ° C PT100 конвертор

C1V12.5-45V DC

HYDROCONT KK0A1YD1110,SIGNAL 4-20mA

GWA-250-UO

Двоен праг реле за стандарден сигнал; 2 thresh., Allstromnetzteil, 22,5 mm

KAK 0 U C 3 YYY A4 D R 0 / 1000

проводен компактен сонда 0 Сензор врска: Терминал купето, домување U Напон на напојување: Универзална напон 20 ... 253 V AC / DC C Електроника: FEM24: релето DPDT, 19 ... 253 V AC / 19 ... 55 V DC 3 електроди: 3 електрода прачки врска YYY Процес: Тема 1 1/2 " продолжување сонда A4: сонда продолжување прачка 4mm 316L D Домување материјал: ПОМ (polyacetal - Delrin) - само со доделување на терминал комора R изолација електрода: PA - Полиамид (Стандард) 0 Дизајн: Род сонда 4mm

PUK 0 2 A D K A

Elektrodensonde

UN-25 1 G1 I0

Flowcont A-G1-ви јануари 25 I0

GWA-250-U0

Двоен праг реле за стандардни сигнали

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ