logo

Продажба на Acson International во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acson International со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acson International

ROOFTOP ART 250 AR

Thermal power Q = 74 kWt Cooling capacity Q = 69 kWt Consumer power N = 23.7 kWt

RXCBA2002 (R410A)

Thermal power Q = 61 kWt Cooling power Q = 58.6 kWt Consumer power N = 23.5 kWt

Lüfterwalze für AWM20F-AFAF

Фан ролери за внатрешна единица Ser.-Nr. 2045150512808

R12014080141

ФИЛТЕР

A4LC50CR FFBA

надворешна единица

R12014080143

ФИЛТЕР

MCK50E-501-HT

Мотор

R50039034242

Мотор

A5CK−ER

пумпа

R03029029158

Мотор

ASLC 40DR

Сплитер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ