logo

Продажба на Actreg во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Actreg со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Actreg online catalog RACK & PINION_Nov16_low.pdf

производи од марката Actreg

2211-1020

ASR20Nm

2211-1080 (ASR80NM)

pneumatic actuator

ASR200

Pneumatic actuator with single action(air/spring)

400-1003-1

Пневматски диск DA1-80-АН-F05 / F07-C17

400-1004-1

пневматски диск DA1-130-AN-F07 / F10-C17

630-9999

редуктор притисок со манометар за ПОС. (пневматски побудувачкиот DA1-130-AN-F07 / F10-C17)

ASR20

pneumatic simple effect

ASR40

пневматски побудувачкиот со една акција - воздух / пролет

DA1-200-AN-F07/F10-C17

двојно дејство, 90 ° quater пак пневматски побудувачкиот

DA1-80-AN-F05/F07-C17

двојно дејство, 90 ° quater пак пневматски побудувачкиот

SR1-200-AN-F07/F10-C17-NC

Еден глума, 90 ° quater пак пневматски побудувачкиот

SR1-80-AN-F05/F07-C17-NC

еден глума, 90 ° quater пак пневматски побудувачкиот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ