logo

Продажба на Acuvim во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Acuvim со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Acuvim

ACUVIM IIE-D-60-5A-P2

Мултифункционален мерач на моќност c / w време на употреба и Datalogging функции Напојување: 20-60 VDC

AE ACUVIM IIW

Standart with LCD display, 50HZ, 5 AMP, 400 VAC

AE AXM-IO1

AXM-IO1 влез / излез модул за Acuvim II и IIR моќ метри. Додава 6x дигитален влез, 24VDC напојување за дигитални влезови, плус два релејни излези

AE AXM-IO2

AXM-IO2 влез / излез модул за Acuvim-II & Acuvim IIR мерачи на моќност. Додава 4x дигитален влезови, плус 2x дигитални излези и 2x аналогни излези

AE AXM-IO3

AXM-IO3 влезен / излезен модул за Acuvim II-серија моќ метри. Додава 4x дигитален влезови, плус 2x релејни излези и 2x аналогни влезови

AE AXM-NET

AE AXM-НЕТ - Ethernet модул за Acuvim II и Acuvim IIR. Вклучува вграден во веб сервер, автоматски закажана е-маил извештаи, е-мејл алармите базирани врз конфигурираат прагови.

AXM-IO1

Module

REM-DS2

REMOTE DISPLAY Accuenergy

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ