logo

Продажба на Adamczewski во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adamczewski со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

Техничка спецификација:

Adamczewski online catalog AD-KATA-EN-Ilink.pdf

производи од марката Adamczewski

AD-MV 110 GS

мерење на конверторот за потенциометар

AD-TV 200 GS

Trennverstärker(Art-Nr.: ADTV200GS143)Bauform: Reihengehäuse Hutschienenmontage 23x78x103mmEingang: 0...10 VDCAusgang: 4...20 mAVersorgung: AllPower 20...253V AC/DC (50...60Hz)

AD-TV 452 GVC

Multiplier Isolation Amplifier (1 input / 2 output)

ADTV200ST415

CONVERTER,CURRENT TO VOLTAGE - OUTPUT 0-10 V,INPUT 4-20 MA,20-30VAC/DC

ADTV22GL3 AD-TV 22 GL

(Бафер засилувач Тип: серија железнички монтажа домување 18x78x103mm (W) Влез: 0 ... 20 mA, 4 ... 20mAAusgang: Излез = влез (1: 1) Набавка: широк спектар напојување 20 ... 253VDC / 253VAC ... 50 (50 .. .60Hz))

AD-TV 22 GL

Засилувач на изолација

AD-MK 330 GS

Сигнализација граници Уред

AD-TV 300 GS (Item-no: ADTV300GS3)

 ИЗОЛАЦИЈА AMPLIFER

AD-TV 300 GS

Изолација-Засилувач

AD-TV 591 GS (Item-no: ADTV591GS3)

AC изолација засилувач

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ