logo

Продажба на Adams Armaturen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adams Armaturen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adams Armaturen

1002 DN200/8PN40

SEAT со кои се соочува

DN350/12PN10

SEAT со кои се соочува

3920 DN150/8PN64

ЗАТНУВАЧ

4100 DN150/8PN64

ПАКУВАЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ