logo

Продажба на Adams Lube во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adams Lube со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adams Lube

122 P/F

Oiler assembly - spare part for Pump MISC model ACL 7572

370093

OLIATORE* RJO10011 RJ 10011 S ADAMS STYLE ACL

370094

OLIATORE* RJO10011 RJ 10011 S ADAMS STYLE ACL

370113

OLIATORE* RJO10011 RJ 10011 S ADAMS STYLE ACL

370114

OLIATORE* RJO10011 RJ 10011 S ADAMS STYLE ACL

ACL 7572

пластичен контејнер

ACL 7572 A

HARD OIL LEVEL COMPLETION AND The UNIT SHOWS 115 CC/1/4" BSP

AW 1260

Metal body TRACE LEVEL

BG-0550-4

Oil Level Gauge, Type: Straight, Mat: Brass, Con: ½” NPT, H=100mm, Temp: 90 deg C,

FGM 2200

oil level bottle

OR7708

OIL RESERVOIR WITH SURGE ARRESTER - 1/4"BSP

ACL 7595 A

ниво на танкер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ