logo

Продажба на Adams Rite во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adams Rite со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adams Rite

1354-0100

Mortice mounted Mini Electro-Shearmagnet, 12/24vDC, monitored.

1354-0102

Mortice mounted Mini Electro-Shearmagnet, 12/24vDC, monitored, complete with brushed silver anodised housing with black end caps.

1354-0201

Surface mounted Mini-Electro-Shearmagnet, 12/24vDC, monitored, brushed silver anodised housing with black end caps.

1354-0306

Glass door fixing bracket for surface mounted Mini-Electro-Shearmagnet (one bracket required for each housing i.e glass door to glass head application will require two brackets). Adhesive is not included.

1354-0400

50ml bottle of Loctite Adhesive type 317 (suitable for 8 to 10 applications).

1354-0500

150ml spray can of Loctite Activator type 734 (suitable for 8 to 10 applications).

1354-0600

Flush mount contact.

7100-310-628

Електрични удари

95-375

електрична брава

X261-000

Мини Магнет еден - не се следат

X261-005

electromagnetic door lock 12v

Single_M_281_005_MM

заклучување magnetick

261-005 HOLDER L PROFILE METAL

Магнетна брава / носителот L ПРОФИЛ НА МЕТАЛ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ