logo

Продажба на Adaptec во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adaptec со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adaptec

2080800 Obsolete, no replacement

Serial ATA RAID 21610SA Controller

ACB34

Clamp for 34.5 dia conduit

SCSI CARD 29320LPE BULK PCIE

(Bauform: PCI-Express x1, Anschlüsse extern: 1 x VHDCI 68pol., Anschlüsse intern: 1 x 68pol.)

SCSI CARD 29320LPE KIT PCIE

(Bauform: PCI-Express x1, Anschlüsse extern: 1 x VHDCI 68pol., Anschlüsse intern: 1 x 68pol.)

2231700-R

САС Cable- 0.5M

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ