logo

Продажба на Adc во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adc со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adc

CF25003 ( motor)

лифт мотор

CF25003 ( lifting gear motor )

опрема за подигнување мотор

S002709

контактор комплет

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ